FloraHolland


Inschrijven voor FloraHolland Trade Fair Naaldwijk kan nog t/m 17 december

FLORAHOLLAND (10 december 2010) - Wie wil meedoen aan de FloraHolland Trade Fair Naaldwijk, moet voortmaken. Nog tot en met 17 december kunnen deelnemers zich digitaal aanmelden. Belangstellenden vinden daar ook alle informatie over de komende Trade Fair.

De voorjaarseditie van de FloraHolland Trade Fair vindt plaats van 9 t/m 11 maart 2011 op de beursvloer van het veilinggebouw in Naaldwijk. Vraag en aanbod komen samen op deze (inter)nationale handelsbeurs die duizenden vakbezoekers trekt en de aftrap vormt van het voorjaars- en zomerseizoen. De FloraHolland Trade Fair is niet alleen een overzichtelijke orderbeurs met aanbod dat direct en op termijn beschikbaar is. Bezoekers kunnen er ook netwerken, nieuwe ideeën opdoen over trends en noviteiten en kennis maken met de dienstverlening van FloraHolland.

Openingstijden
De FloraHolland Trade Fair wordt georganiseerd op de beursvloer van FloraHolland Naaldwijk (ingang 319 en 317). Op woensdag 9 maart is de beurs geopend van 09.00 tot 19.00 uur, donderdag 10 maart van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag 11 maart van 9.00 tot 14.00 uur. Toegang tot de FloraHolland Trade Fair is gratis voor vakbezoekers.