Gemeente Echt-Susteren


spoorwegovergang Wilhelminalaan

Â

Â

De gemeente Echt-Susteren gaat bekijken welke mogelijkheden er zijn om iets aan deze overweg te doen. De gemeente treedt hiervoor in overleg met ProRail om de verschillende opties te bespreken. Daarna worden ook de bewoners over de verschillende mogelijkheden geïnformeerd.

Â

Waarschuwing

Uit een inspectie is gebleken dat de bevloering van de overweg op dit moment ongelijkmatig is. ProRail heeft uit voorzorg borden laten plaatsen om verkeersdeelnemers hierop te attenderen. Ook is er opdracht gegeven de bevloering zo snel mogelijk weer in de goede staat te brengen. Dat gebeurt zoals het er nu naar uitziet al volgende week (week 50). Â

Â

Onderschrift foto: Burgemeester Akkermans in gesprek met buurtbewoners en ProRail.
Bewoners van Echt en burgemeester Akkermans hebben overleg gehad over de overgang Wilhelminalaan. De spoorwegovergang is voor bewoners een belangrijk aandachtspunt. De Wilhelminalaan is een belangrijke verkeersader naar het centrum, het leisurepark âde Bandertâ en een belangrijke school-thuis route naar het Connectcollege. Alle verkeersdeelnemers moeten via deze doorgang de oversteek maken.