Gemeente Vlaardingen


Jong haventalent werkt in Vlaardingen

10-12-2010 |
Na een zenuwslopende finale in het Hilton hotel Rotterdam wist Marie-Louise Vlaming, 29 jaar en manager operationele dienst bij Vopak Vlaardingen de titel van Jong Haventalent 2010 in de wacht te slepen. marie-louise in haar gewonnen auto

Marie- Louise wist met haar enthousiasme de jury te overtuigen dat zij het komende jaar jongeren weet te motiveren voor een havenbaan. Marie-Louise: "Ik wil de smeerolie zijn om jonge mensen in hun studie- of werkkeuze te helpen de weg naar de haven te vinden en hen net zo verliefd te maken op de haven." Juryvoorzitter Mai Elmar (Havenvrouw 2004) gaf omstreeks 21.00 uur het beslissende woord. Vanaf vandaag rijdt Marie-Louise rond in haar nieuwe Ford Fiesta en wordt zij gecoacht door Mai Elmar.

Ruim 150 mensen bezochten de finale, waar ze de finalisten letterlijk alles in de strijd zagen gooien om de felbegeerde titel binnen te halen. Naast serieuze speeches leverden de improvisatiesketches met de finalisten en acteurs hilarische momenten op.

Jong Haventalent startte in 2009 en heeft als doel jong talent te boeien en te behouden voor de Rotterdamse haven. Goed nieuws voor jonge talenten in de haven; volgend jaar wordt er gezocht naar het Jong Haventalent van 2011.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000