FloraHolland


Leer beter verkopen tegen betere condities!

FLORAHOLLAND (10 december 2010) - Kunt u een verkoopgesprek voeren dat leidt tot interessante orders en een goede relatie met uw klant? Wilt u in de huidige markt, die alsmaar zakelijke wordt en waar orders groter worden, kansen creëren en beter benutten? Volg dan in januari 2011 de verkooptraining - Verkopen tegen beter condities. Tijdens deze verkooptraining leert u verkopen op een manier die bij u past. Ook krijgt u handige tips over hoe u invloed kunt uitoefenen op het verloop van het verkoopgesprek. U leert uw commerciële inspanningen effectiever in te zetten, waardoor u een grote order kan binnenhalen tegen betere condities. Optimaliseer uw verkooptechnieken en schrijf nu u in. Al meer dan 150 aanvoerders zijn u al voorgegaan!

Interesse?
Bent u geïnteresseerd? Meldt u dan nu aan! De eerst volgende training, die bestaat uit twee dagdelen, vindt plaats in Naaldwijk en start op 19 januari 2011. Kijk voor meer informatie op onze website en meld u gelijk aan.

Wilt u een voorproefje? Tijdens het FloraHolland College seminar op de Winter Fair komt de trainer de training toelichten. Zo kunt u beslissen of dit echt wat voor u is! Het ontbijtseminar is op 13 januari 2011 en start om 7.30 uur in de seminarruimte op FloraHolland Winter Fair.

FloraHolland College
Het FloraHolland College is het kenniscentrum van de sierteeltsector. Ondernemers en medewerkers uit de sector verbreden met de verschillende opleidingen, workshops en studiereizen van college hun marktkennis en kunnen hiermee hun verkooppositie versterken. Kijk voor meer informatie en het opleidingsprogramma van 2011 op www.floraholland.com - FloraHolland College.