Agentschap NL


mobiliteitsadvies aan

Eerste 100 werkgevers vragen mobiliteitsadvies aan

De 100^e kleine mobiliteitsvoucher is aangevraagd bij Agentschap NL. Met de kleine voucher kan een werkgever een adviseur inschakelen voor de uitvoering van een mobiliteitsscan. Het gemiddelde aantal medewerkers per werkgever is 70. Dit betekent dat ongeveer 7.000 werknemers slimmer kunnen gaan reizen en werken als de adviezen uit de scan worden uitgevoerd.

De heer van den Bersselaar van Jos van den Bersselaar Constructie B.V. uit Udenhout is de 100^e aanvrager van de voucher. Door de voucher ter waarde van EUR1.500 in te wisselen voor mobiliteitsadvies krijgt het staalbouwbedrijf inzicht waar er winst op het gebied van mobiliteit kan worden behaald. Van den Bersselaar: "De mobiliteitsscan zien wij als een goede kans om alle mobiliteitsmogelijkheden, naast ons wagenpark, voor ons bedrijf op een rij te zetten. Daarnaast wordt het dan door een deskundige mobiliteitsadviseur gedaan, het is tenslotte niet onze core bussines".

Het doel van de regeling is om zoveel mogelijk organisaties met een mobiliteitsprobleem te voorzien van mobiliteitsadvies. Het subsidieprogramma mobiliteitsvouchers loopt nog tot 1 juli 2011. Wilt u ook een mobiliteitsvoucher aanvragen of wilt u meer informatie? Kijk dan op www.agentschapnl.nl/mobiliteitsvouchers.