Politie Hollands Midden Politie Hollands Midden

Datum: 10 december 2010

Lisse Politie plaatst stoepbord Politie Hollands Midden heeft vrijdag 10 december een stoepbord geplaatst op de Molenstraat op de plek waar donderdag 2 december een 41-jarige vrouw uit Lisse werd beroofd van haar tas. De politie wil met het stoepbord getuigen oproepen die informatie hebben over de beroving. Zij kunnen contact opnemen via 0900 - 8844.

De vrouw was even voor 21.00 uur een winkel uitgelopen en liep over de Molenstraat toen zij voetstappen achter zich hoorde. Het volgende moment voelde zij dat er aan haar tas werd getrokken en kreeg zij een aantal klappen op haar hoofd. De man bleef aan haar tas trekken, waardoor de vrouw op de grond viel. Zij liet haar tas los, waarna de man wegrende richting de Grachtweg.

Signalement De dader was tussen de 1.85 meter en 1.95 meter en haar een stevig postuur. Hij droeg donkere kleding en had kort haar of was kalend.

Gouda Vrouw beroofd van handtas Een 61-jarige vrouw uit Gouda is donderdag 9 december rond 19.50 uur beroofd van haar tas. De vrouw had net haar auto geparkeerd op de parkeerplaats aan de Carlslaan en liep richting de school toen er plotseling hard aan haar tassen werd getrokken. De vrouw verzette zich, maar kwam ten val en zag een donker geklede jongen er vandoor gaan met haar tas. De jongen stapte achterop een gereedstaande bromfiets. De bestuurder en de berover reden vervolgens weg in de richting van verzorgingstehuis de Riethoek. De vrouw had door de val last van haar ribben en een arm.

De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.




Politie Hollands Midden