Politie Gelderland-Zuid

Slijterij overvallen

Tiel, 10-12-2010 o Donderdagavond omstreeks 20.00 uur werd een slijterij aan de Grote Brugse Grintweg overvallen. Niemand raakte gewond. De politie maakte gebruik van SMS-alert.

De eigenaar van de slijterij stond alleen in de zaak toen er een man binnenkwam. De overvaller had voor een deel zijn gezicht bedekt met een bivakmuts en dreigde met een mes en eiste geld. De eigenaar gaf hem geld en vervolgens vluchtte de dader de winkel uit en liep weg in de richting van het centrum. Tijdens de overval kwam er nog een klant binnen die door de overvaller gesommeerd werd weg te gaan. De politie was snel ter plaatse en heeft in de omgeving naar de man uitgekeken. Helaas werd deze niet meer aangetroffen. De politie startte meteen met een buurtonderzoek en zet dit vandaag voort.

Signalement verdachte

* Getint uiterlijk

* Zeer kort zwart haar

* Schoudertas met legerprint

* Droeg jas met grijze capuchon

* 1.60 mtr.

* Tenger

Getuigen

Was u getuige van deze overval? Of hebt u rond 20.00 uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 10-12-2010 13:21 | © Regio Gelderland-Zuid |