"Lekker Genieten" in Gent : 1ste culinaire beurs bij uitstek

16/11/2010 11:27

APAQ-W

van 10 tot 12 december 2010

Handelsbeurs (Kouter 29, 9000 Gent)

Gericht op een publiek van kenners en liefhebbers van fornuis en tafel, zal de culinaire beurs "Lekker Genieten" plaatsvinden van 10 tot 12 december aanstaande, in de beroemde historische "Handelsbeurs" van Gent. Centraal gelegen in het hartje van de stad, is dit een ideale trekpleister om bezoekers te trekken...

"Lekker Genieten" zal zijn culinair evenement geheel wijden aan kwaliteitsproducten uit de Waalse landbouwgronden. En wel zullen er een veertigtaal stands bezet zijn door producenten komend uit alle hoeken van Wallonië, waaronder diegenen die genieten van de Europese labels BOB (Beschermde Oorsprongsbenaming) en BGA (Beschermde Geografische Aanduiding), zoals Herve Kaas, Ardense Ham en Pâté Gaumais... En niet te vergeten de van oudsher beroemde ambachtelijke abdijbieren, kazen en vleeswaren, honing en confituur, colza olie, ofwel de ganzelever... want de eindejaarsfeestdagen komen er immers weldra aan...

Anderzijds is er de ontdekking voor het grote publiek van de echt fijne keuken met een grote keus aan heerlijke, tijdens cooking-shows in het bijzijn van de beroemde chefkok op radio en televisie, Christer Elfving. Onze steun en toeverlaat zal nieuwe Waalse smulrecepten leveren.

Openingsuren en keuken-shows programma :

Dit jaar, op vrijdag 10 december 2010 van 18u tot 20u, is er een exclusieve avond met dîner chantant door Christer Elfving met ook een unieke concert van Freddy Birset vanaf 19u.

Zaterdag 11 en zondag 12 december 2010 : van 10u tot 18u

Kookdemonstraties met Peter de Clercq (chef en eigenaar van het grill - restaurant Elckerlije in Maldegem, wereldkampioen barbecue)

Zondag 12 december 2010 : 12u

Kookdemonstraties met Christer Elfving

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel