Ingezonden persbericht


Persbericht

Nacht van de Geanimeerde Wansmaak

3 uur durend programma vol erotiek en halfbakken striphelden Vrijdag 10 december - 22:00 uur - Filmhuis Den Haag www.filmhuisdenhaag.nl

Uw gastheer: Jan Doense

De Nacht van de Geanimeerde Wansmaak gaat het land in! Op uitnodiging van het Holland Animation Film Festival stelde horror- en cultexpert Jan Doense, alias Mr. Horror, samen met collectionneur par excellence Michael Helmerhorst de Nacht van de Geanimeerde Wansmaak samen. Op het HAFF 2010 was de eerste editie te bewonderen, en nu gaat het 3 uur durende programma op tournee langs diverse filmtheaters in het land.

Filmhuis Den Haag bijt op vrijdagavond 10 december de spits af. Om 22:00 uur kan men genieten van een ontdekkingstocht door de donkere krochten van de geanimeerde wereldcinema, vol dubieuze trailers en fragmenten van mislukte animatiefilms. Met erotiek, racisme en halfbakken striphelden, variërend van een Russische variant op Goofy tot Captain America en Popeye. Met porntoons uit de oertijd, karikaturen en stereotypen in de commerciële cartoons, agit & antiprop, halfbakken ripoffs, artsy fartsy & underground clips en rukkige animatie als toegevoegde waarde van goedkoop gedraaide live action.

Kortom, films die om reanimatie vragen in een de zintuigen teisterend programma.

.......................................………………………………………………………………

Beeldmateriaal
Zie www.haff.nl (professionals) of op te vragen bij MVSP Publiciteit.