Ingezonden persbericht

200 medewerkers Accor Hotels bestormen trappenhuis Novotel Amsterdam City

AMSTERDAM - Op vrijdag 10 december bestormen ruim 200 medewerkers van Novotel Amsterdam City, en moederbedrijf Accor Hotels, het eigen trappenhuis voor het goede doel. De opbrengst is bestemd voor de stichting Climb for Life, die zich inzet om zoveel mogelijk fondsen te werven voor onderzoek naar kanker.

Accor Hotels organiseert jaarlijks een "Solidarity Day"; een dag waarop medewerkers zich in zetten voor het welzijn van anderen. Actief zijn met het hele team en het liefst in het eigen recentelijk gerenoveerde pand; dat was het uitgangspunt van de hotelketen om in actie te komen voor Climb for Life. Deze stichting organiseert Trapraces om zoveel mogelijk fondsen te werven voor een nieuwe Cell Sorter, een geavanceerd apparaat in het onderzoek naar kanker, voor de Daniel den Hoed kliniek.

Het initiatief werd met groot enthousiasme ontvangen binnen Novotel Amsterdam City en Accor Hotels Nederland. Binnen de kortste keren hadden zich 200 deelnemers aangemeld. Voor de hotelketen en haar medewerkers is deze actie niet alleen inspirerend, maar zeker ook een flinke inspanning. Traplopen is te vergelijken met hardlopen, vooral met heuveltraining of berglopen. Echter is de stijging bij traplopen veel sterker en daarin zit dan ook de uitdaging!

Het startschot voor de Traprace klinkt op vrijdag 10 december om 16.00 uur. Adres: Europaboulevard 10, Amsterdam.


---

Noot voor de redactie/