Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

APC by Schneider Electric benoemt nieuwe medewerkers

Vianen, 10 december 2010 - APC by Schneider Electric heeft twee nieuwe medewerkers aangenomen. Paul den Dekker is in dienst getreden als Enterprise Account Manager en Atakan Bilecen als Account Manager. De uitbreiding past bij plannen om de marktpositie van APC in Nederland te versterken. Daarnaast heeft Paul Ike, die reeds werkzaam was bij APC, de nieuwe functie gekregen van Business Development Director Co-Locations & Large Datacenters EMEA.

Paul Ike - Business Development Director Co-Locations & Large Datacenters EMEA Paul Ike heeft meer dan dertig jaar ervaring in de IT-industrie en was tot voor kort global account director bij APC by Schneider Electric. Hij is nu benoemd tot business development director Co-Locations & Large Datacenters EMEA. In deze nieuwe rol is Ike verantwoordelijk voor alle sales-activiteiten van APC by Schneider Electric in de EMEA-landen op het gebied van datacenters. Het coördineren en begeleiden van de sales-processen, zowel op internationaal als op lokaal niveau, heeft hierbij zijn prioriteit.

Paul den Dekker - Enterprise Account Manager
Paul den Dekker is zijn loopbaan bij Sun Microsystems gestart, waar hij als account manager klantrelaties onderhield met betrekking tot high performance server- en storage-systemen. In 2005 maakte Den Dekker de overstap naar het consultancy-bedrijf Rhodix, om twee jaar later in dienst te treden bij Quanza Engineering. Hier adviseerde hij partners in de datacenter-branche, op het terrein van servers, storage en networking. Den Dekker is bij APC in dienst getreden als enterprise account manager. In deze functie versterkt hij het marktaandeel van APC bij datacenters, service providers en telecomleveranciers.

Den Dekker ziet zijn nieuwe functie als een grote uitdaging: 'De combinatie van best-of-breed producten met software en services om het management van een volledig datacenter te verzorgen, biedt een ongekende propositie. Mijn ervaring met het optimaal inrichten van netwerkinfrastructuren komt goed van pas bij APC.'

Atakan Bilecen - Account Manager
Atakan Bilecen heeft ruim tien jaar werkervaring binnen de ICT, een periode waarin hij als account manager en business sales consultant in dienst is geweest bij bedrijven als Rabobank, McAfee, APC, Compuware en IBM. Bilecen is gespecialiseerd in sales met betrekking tot belangrijke software- en hardwareoplossingen en in het creëren van business development in de markt voor het MKB en small enterprise.

Bilecen werkte tussen 2004 en 2008 voor APC. Na twee jaar voor een ander bedrijf gewerkt te hebben, keert hij hier weer terug als account manager voor Dell Nederland en Scholten Awater. In zijn huidige functie helpt hij deze strategische APC-partners bij het vergroten van hun datacenter-propositie in de markt.

Stuur voor foto's in hoge resolutie een mail naar aleksandra@co-workx.nl Over APC by Schneider Electric
APC by Schneider Electric, een wereldwijde leverancier op het gebied van "Critical Power and Cooling Services', biedt producten, software en systemen voor thuis- en kantoorgebruik, datacenters en fabriekstoepassingen. Omdat APC zich als geen ander richt op innovatie, levert het bedrijf baanbrekende en energie-efficiënte oplossingen voor belangrijke technologie en industriële toepassingen. APC biedt hiermee uitgekiende, vlekkeloos geïnstalleerde en goed onderhouden oplossingen gedurende de gehele levenscyclus. Het assortiment omvat zowel uninterruptible power supplies (UPS), precisie cooling units, racks, beveiligingsmanagement en ontwerp- en managementsoftware,als APC's InfraStruxure-architectuur, de meest uitgebreide, geïntegreerde energie-, koeling- en beheeroplossing.

Als wereldwijde specialist in energiemanagement en met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infrastructuur, industriële processen, gebouwautomatisering en data- & netwerkcenters, alsmede een brede aanwezigheid in woningbouwapplicaties. Het bedrijf biedt oplossingen om energie veilig, betrouwbaar en efficiënt te maken. In 2009 hebben ruim 100.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van meer dan ¤ 15,8 miljard. Onder het motto 'make the most of your energy' helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen. Kijk voor meer informatie op www.apc.com of www.schneider-electric.nl