Lancering van webshop in kleding voor lange vrouwen


www.longlady.nl

PIJNACKER, 20101210 -- Met de lancering van de Nederlandse webwinkel www.longlady.nl is er nu fashionable en aantrekkelijk geprijsde kleding te vinden voor de lange vrouw.

Mode voor de lange vrouw
Vrouwen worden steeds langer, maar er is nog weinig fashionable en aantrekkelijk geprijsde kleding te vinden die daarin écht goed voorziet. Mouwen van shirts en blouses zijn te kort en sluiten niet mooi rond de borst, de schouders zijn te krap, taillenaden bij jasjes zitten te hoog en er is geen rekening gehouden met meer beenlengte.

Anita van Komen, met haar 1 meter 89 zelf ervaringsdeskundige, lanceerde de Nederlandse webwinkel www.longlady.nl waar ook de langere vrouw hippe, stijlvolle, casual en/of business kleding kan kopen die volledig aansluit op haar langere lichaam.

Basics & fashion items De collectie van LongLady Fashion Company biedt een compleet assortiment van blazers, pantalons, trendy workers, capri's, blouses, t-shirts, tunieken, jurken, leggings, jasjes en mantels. Basics worden gecombineerd met snel wisselende items die de laatste modetrends volgen in belijning, applicaties en kleuren. Daarnaast biedt de webwinkel jeans in lengtematen 36 en in de toekomst 38 en 40. Op korte termijn zal ook nog jeans onder eigen label in productie worden genomen.

Casual en business
Anita van Komen had jarenlang zelf moeite met het vinden van hip/chique vrijetijdsmode. Daarnaast, met een achtergrond in de financiële wereld, had zij ook moeite met het vinden van de juiste zakelijke kleding. Dit bracht haar tot het initiatief om zich helemaal te storten op deze tekortkoming in de modewereld en ze begint met de voorbereidingen van een eigen modelabel en de lancering van webwinkel Longlady Fashion Company.

Details en duurzaamheid
De gehele collectie is ontworpen en samengesteld door Anita en haar team, waarbij de aandacht uit gaat naar afwerking en details, stoffenkeuze en duurzaamheid. De pasvorm is volledig aangepast aan vrouwen die langer zijn dan 1 meter 78. Uiteindelijk gaat het om dié centimeters die qua pasvorm het verschil maken. Winkelen en bestellen is eenvoudig. De website www.longlady.nl is helder, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast biedt de site volop informatie en heeft de bezoeker voortdurend keuze uit nieuwe collectiestukken.