Huson International Media opent Benelux-kantoor


Rodric Leerling aangesteld als Sales Director Benelux

HOORN, 20101210 -- Huson International Media, de grootste onafhankelijke vertegenwoordiger van tech media, opent een Benelux-kantoor in Hoorn. Het bedrijf heeft al een infrastructuur met kantoren in Engeland, Duitsland en de Oost- en Westkust van de Verenigde Staten. De ervaren internationale media-expert Rodric Leerling is aangesteld als Sales Director Benelux.

Rodric Leerling: "Ik heb in diverse internationale mediasectoren gewerkt en het aanbod van Huson International Media was een geweldige kans om terug te komen waar ik begon - als mediavertegenwoordiger voor de Benelux-markt. Ik heb in het verleden als collega-vertegenwoordiger samengewerkt met Huson en altijd bewondering gehad voor professionele benadering en sterke relaties met uitgevers van dit bedrijf. Het is geweldig om nu zelf onderdeel van dit internationale netwerk te mogen zijn."

Gerry Rhoades-Brown, medeoprichter van Huson International Media: "Met de opening van ons Benelux-kantoor verwachten we de goede resultaten voor onze blue chip-uitgevers van over de hele wereld voort te kunnen zetten. We opereren nu met een enorm ervaren en professionele lokale aanwezigheid in belangrijke markten voor onze media-owners. Huson biedt Benelux-marketeers directe toegang tot het grootste onafhankelijke netwerk van tech media in de wereld. Uit ervaring weten we dat de opening van een nationaal kantoor extra inkomsten genereert voor onze bestaande mediapartners en een toeloop zal opleveren van nieuwe media-owners die graag willen toetreden tot het Huson-network."

Huson Internation Media heeft al Benelux-contracten gesloten voor vertegenwoordiging en exclusieve verkoop in opdracht van meer dan tachtig technologische printmerken en websites uit dertig landen, inclusief titels als Computer Weekly, 01 Informatique en de CRN International Group. Daarnaast zijn overeenkomsten gesloten met ITproGermany voor LeadGen, Elektronik Germany, Elettronica Oggi Italy en heeft het bedrijf een mooi portfolio van industriële en businessmerken van media-owners zoals Penton Media, Reed Elsevier en InfoPro Communication. Deze owners hebben titels als Industry Week, Renewable Energy Focus en L'Usine Nouvelle.





Ingezonden persbericht