Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OpenText en I.R.I.S. vieren 10-jarige succesvolle samenwerking

Meerssen/Hoofddorp, 10 december 2010 - De beursgenoteerde onderneming I.R.I.S., (EURONEXT Brussel: IRIS), gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) heeft van ECM-leverancier OpenText Corporation (NASDAQ: OTEX, TSC: OTC) een plaquette ontvangen ter ere van de 10e verjaardag van hun partnership.

I.R.I.S. en Open Text werken al jarenlang intensief samen, waarbij I.R.I.S. tientallen succesvolle implementaties van de OpenText ECM Suite heeft gerealiseerd ter verbetering van onder andere document- dossier- en records management, collaboration, compliance en information lifecycle management.

"We zijn uiteraard zeer te spreken over het feit dat wij door OpenText op deze manier in het zonnetje worden gezet. Dat sterkt ons in onze aanpak richting de markt en laat zien dat dit daadwerkelijk een positief verschil uitmaakt voor de klant, met wie wij graag goede en langdurige relaties onderhouden", aldus Pieter Offers, Business Unit Manager ECM bij I.R.I.S. "We zijn er trots op al tien jaar partner te zijn van OpenText, een partij die zich niet alleen onderscheidt door haar uitgebreide en complete productportfolio, maar ook door de branchegerichte aanpak en visie op ECM. De combinatie met I.R.I.S. leidt tot een succesvolle marktbenadering!"

"OpenText feliciteert I.R.I.S. van harte met de bekroning van dit 10-jarige partnerjubileum", aldus Ingrid Bosman, Country Manager Benelux van OpenText. "I.R.I.S. is een solide partner van het eerste uur, met uitgebreide kennis en ervaring met de implementatie van de OpenText ECM Suite. De organisatie kenmerkt zich door een actieve salesbenadering en is een productieve partner die veel energie steekt in de positionering van onze ECM-Suite. Bovendien beschikt I.R.I.S. over veel expertise in het vertalen van een ECM-infrastructuur naar de specifieke context van een organisatie."

I.R.I.S. Nederland BV - Kruisstraat 1 - 6231 LJ Meerssen Tel: +31 (0) 43 408 6600 - Fax: + 31 (0) 43 408 6609 - e-mail: info@iriscorporate.com internet: www.ecm.irislink.com - www.iriscorporate.com

OpenText - Zuidtoren - Taurusavenue 15 - 2132 LS Hoofddorp Tel: +31 (0) 23 565 2333 - Fax: + 31 (0) 23 555 3410 Volg Open Text via Twitter: @OpenText internet: www.opentext.com

Over OpenText
OpenText, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico's, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com

Over I.R.I.S.
I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.

I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.

I.R.I.S. Professional Solutions biedt klanten de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en de nieuwste technologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.

Bij I.R.I.S. zijn meer dan 600 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amstelveen en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).

Meer informatie op www.ecm.irislink.com en www.iriscorporate.com




Ingezonden persbericht