Ingezonden persbericht



Stijlvol optreden Vredestein op de Miljonair Fair

Op meerdere fronten een opvallende verschijning tijdens VIP-avond in Amsterdam

Vredestein heeft gisteren veel bekijks getrokken tijdens de VIP-avond van de Miljonair Fair, mede omdat het merk op veel verschillende plekken tegelijk acte de présence gaf. Op de eigen stand (nummer 44 in de Hollandhal) presenteerde Vredestein haar "Premium Styling by Vredestein"-concept, dit jaar in exclusieve samenwerking met de bekende herenmodespecialist Oger. Daarnaast onthulde Wubbo Ockels de "Superbus", een futuristisch alternatief voor de hogesnelheidstrein, die rijdt op speciale Vredestein ultra high performance banden. Rondom het RAI-gebouw en in het centrum van Amsterdam werd door Vredestein bovendien een inventieve guerilla-actie uitgevoerd; met een supersterke projector werd op diverse grote gebouwen een Vredestein mega-billboard geprojecteerd. De Miljonair Fair is nog te bezoeken tot en met maandag 13 december in het Amsterdamse RAI-complex.

Gratis maatshirt

Op de stand van Vredestein is dit jaar een bijzondere uitgave van de Audi A1 te bewonderen. Deze Audi is gestyled door Vredestein's partner op de Miljonair Fair: Oger. Dit partnership houdt onder meer in dat bij aankoop van vier Premium Styling banden, de koper een gratis maatshirt van "The RED by Oger" ontvangt.

Onthulling Superbus door Wubbo Ockels

In de Deltahal werd door Wubbo Ockels de Superbus onthuld. Deze Superbus is hèt alternatief voor de hogesnelheidstrein, maar heeft geen grote infrastructurele investeringen nodig. De Superbus rijdt namelijk over eenvoudig aan te leggen rijbanen. Komt de bus op de plaats van bestemming aan, dan voegt het zich heel simpel bij het gewone verkeer; daarmee combineert de Superbus de hoge snelheden van de trein met de flexibiliteit van een auto. Vredestein was vanaf het begin ontwikkelingspartner in Superbus, omdat het innovatieve karakter ervan goed aansluit bij de denkwijze van Vredestein. De Superbus rijdt op door Giugiaro Design ontworpen Vredestein Ultrac Sessanta's. Deze banden hebben een uitzonderlijke maat en constructie: 315/50 ZR22 XL 124W. De banden hebben carbonfiber-velgen, een diameter van 875 mm en kunnen elk een gewicht van 1.600 kilo verwerken.

Premium Styling by Vredestein

Dit concept van Vredestein is gericht op high performance banden voor de high end markt van exclusieve auto's. Het is een bijzondere nichemarkt voor eigenaren van luxueuze, sportieve auto's die zowel 's zomers als 's winters met stijlvolle banden en velgen willen rijden. Deze banden, ontworpen door de Italiaanse design-icoon Giorgetto Giugiaro staan niet alleen garant voor superieure wegligging en prestaties, ze geven premium auto's een extra elegante en smaakvolle uitstraling. De banden presteren uitmuntend op alle relevante veiligheidscriteria en zijn meerdere malen bekroond in grote internationale bandentests.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht