Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep autovernielingen

Zaltbommel, 11-12-2010 o In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in de wijk de Spellewaard tientallen autos vernield en ingebroken. De politie is op zoek naar getuigen.

In de straten De Schans, De Flank, Groenwal, Kloosterwiel, Buitentuin, Bloemkeshof, De Kantelen en Fort van de wijk Spellenwaard werden zaterdagmorgen rond de 50 autos aangetroffen waarvan ruiten waren ingeslagen, lak bekrast en eigendommen waren weggenomen. De vernielingen en inbraken zijn vermoedelijk na 03.00 uur begonnen. De politie heeft al met een groot aantal van de gedupeerden gesproken. Tevens is de politie op zoek naar eventuele getuigen.

Getuigenoproep

Wie heeft in de nacht van vrijdag 10 december op zaterdag 11 december in de wijk Spellewaard iets van de vernielingen en inbraken gezien of gehoord? Getuigen worden verzocht contact op te nemen met politieteam Bommelerwaard op telefoon 0900-8844. Ook mensen die op een andere manier informatie hebben die voor het politieonderzoek van belang kan zijn, worden verzocht te bellen. Dit kan desgewenst anoniem via Meld Misdaad Anoniem op (0800) 7000.

(15)

Laatst gewijzigd 11-12-2010 10:06 | © Regio Gelderland-Zuid |