RET

12 december start de nieuwe dienstregeling van de RET

26 november 2010
De tijden zijn veranderd!

12 december is het weer zover. Dan start de nieuwe dienstregeling van de RET, net als bij NS, Qbuzz en Connexxion. Bij Arriva gaat de nieuwe dienstregeling op 2 januari in.

Aangezien er vorig jaar al een aantal grote verbeteringen zijn doorgevoerd zal er dit jaar niet veel veranderen in het lijnennet. Metro en tram blijven hetzelfde rijden. De belangrijkste wijzigingen bij bus zijn in Capelle aan den IJssel. We hebben ze allemaal in een overzicht gezet.

Wel zijn de meeste dienstregelingen (tijden) veranderd om bus, tram en metro nog beter op elkaar, én op de trein te laten aansluiten. Hier kunt u de nieuwe dienstregelingfolders vast bekijken.

Nieuwe Airport Shuttle (lijn 50)
Daarnaast rijdt er vanaf 12 december een nieuwe buslijn tussen Rotterdam The Hague Airport en station Meijersplein van metrolijn E. De nieuwe busverbinding biedt een betere en snellere bereikbaarheid van de luchthaven vanuit Lansingerland en regio Den Haag. U stapt voor de deur tijd van de vertrekterminal uit. Daarnaast is de Airport ook vanaf Rotterdam Centraal rechtstreeks en frequent bereikbaar met buslijn 33. Abonnement via internet