Gemeente Echt-Susteren


Demo Doe Dag voor mensen met een beperking in Echt-Susteren

Op zondag 12 december vindt in Sporthal In de Bandert, Bandertlaan 7 in Echt eenDemo Doe Dag plaats met als thema âSport, Cultuur en Toegankelijkheidâ. Van 10.30 tot 15.30 uur kan iedereen uit de regio Midden Limburg met een beperking gratis meedoen met verschillende sporten. Het samenwerkingsverband âIedereen kan sportenâ organiseert deze Demo Doe Dag samen met MEE Noord en Midden Limburg, de gemeente Echt-Susteren, de Stichting Menswel en Stichting Pergamijn. âIedereen kan sportenâ is een project van de zeven Midden-Limburgse gemeenten, Huis voor de Sport, MEE Noord- en Midden-Limburg en Gehandicaptensport Nederland.

Â

Na de officiële opening om 10.45 uur door Peter Pustjens, wethouder van de gemeente Echt-Susteren, kan iedereen met een beperking -van jong tot oud- meedoen aan verschillende activiteiten. Voetbal, (dynamic) tennis, judo en aquajogging zijn een greep uit de sport- en beweegactiviteiten die in Sporthal In de Bandert op het programma staan. Bezoekers kunnen zelf ervaren of ze de sport/activiteit leuk vinden. Ook worden er sportdemonstraties gegeven. Wil je meer informatie over een sport? Dan kun je terecht op de sportmarkt waar verenigingen, instellingen en organisaties informatie vertrekken over hun activiteiten. Naast het grote sportaanbod laat Theatergroep Netwerk een geweldige voorstelling zien. Ook wordt er een expositie gehouden met zelfgemaakte kunststukken. Kortom, kom naar In de Bandert voor een dag die je niet mag missen!

Â

Aanmelden is niet nodig. Wel is het belangrijk om je in te schrijven voor de sportclinics. Het precieze programma laten we u zo snel mogelijk weten. Op de website www.ikkansporten.nl vindt u meer informatie.

Â