Mitros


Nieuwe kans op woning in Binnenhof
09 december 2010


Op zondag 12 december geeft Mitros het startsein voor de verkoop van 82 eengezinswoningen en 20 appartementen in het nieuwbouwproject Binnenhof aan de Utrechtse Talmalaan. De bijeenkomst is van 10.30 tot 13.00 uur in buurtcentrum De Leeuw aan de Samuel van Houtenstraat 1, te Utrecht (het hart van de buurt).

Enorme belangstelling voor eerste 70 woningen
De eerste 70 woningen zijn in maart 2010 in verkoop gegaan. Bij de start verkoop waren toen ruim 500 bezoekers. Inmiddels zijn deze woningen bijna allemaal verkocht. In deze tijd is dat echt een succes te noemen. Ook voor de woningen die nu verkocht gaan worden, is al veel interesse getoond. Dit heeft onder andere te maken met de goede locatie, parkeerplaatsen bij de woningen en de grootte van de woningen. En belangrijk: er is al gestart met de bouw. Zo hebben kopers zekerheid.

Ruime keuze
De eengezinswoningen zijn ruim en hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een behoorlijke buitenruimte (eigen tuin of terras). De prijzen variëren vanaf EUR 319.750,- tot EUR 366.750 v.o.n. inclusief een eigen parkeerplaats. Een aantal van de woningen is zelfs al klaar in het voorjaar van 2011. Naast de woningen zijn er ook appartementen. Deze 20 appartementen komen in een kleinschalig gebouw van vier verdiepingen. Er zijn twee- en driekamerappartementen die variëren van circa 65 M² tot 91 M². De verkoopprijzen van de appartementen zijn vanaf EUR 189.750 v.o.n. De toewijzing van de appartementen gaat via Woningnet.

Vanaf het voorjaar van 2011 worden de allereerste woningen in Binnenhof (96 koopwoningen en 39 sociale huurwoningen) opgeleverd. Deze woningen liggen allemaal aan de zuidzijde van de Talmalaan.

De Talmalaan en omgeving
De bouw van de woningen aan de Talmalaan maakt deel uit van het Masterplan Talmalaan (gebied Kardinaal de Jongweg, Lauwerecht, Draaiweg en Nolenslaan). De afgelopen tijd hebben gemeente en Mitros met bewoners (huidige en toekomstige) overlegd over de verdere invulling van het Masterplan. Bewoners hebben gemeente en Mitros hierin geadviseerd. Het masterplan is nog in concept. De verwachting is dat de gemeenteraad in 2011 het definitieve Masterplan vaststelt. Meer informatie over het masterplan en het overleg daarover is te vinden op de wijksite van de wijk Noordoost.

Verkoopbijeenkomst
Geïnteresseerden zijn van harte welkom op zondag 12 december 2010 van 10.30 tot 13.00 uur in Buurtcentrum De Leeuw, Samuel van Houtenstraat
1, Utrecht. Meer informatie over het project vindt u op de website www.binnenhofutrecht.nl. U kunt ook contact opnemen met de makelaars: Punt Makelaars, T 030-273 74 64 of Brecheisen, T 030-233 11 34.