TV Limburg host Date-a-Dog op 12 december

11/11/2010 09:00

Stichting Date a Dog

Op hun tocht door Nederland worden Date-a-Dog en 30 bijzondere asielhonden op 12 december verwelkomd in de studio van TV Limburg in Roermond, op uitnodiging van Dierenbescherming Limburg. Martin Gaus en Fabienne de Vries stellen 30 honden voor aan potentiële nieuwe baasjes en stimuleren het speeddaten.

Stichting Date-a-Dog werd in 2008 opgericht door Ellen Bonsel.

Date-a-Dog vraagt mensen om voor de aanschaf van een hond niet meteen naar de fokker te gaan, maar eerst een bezoek aan het dierenasiel te brengen. Want anders dan vaak gedacht, zijn asielhonden niet a priori probleemdieren. Tal van honden belanden in het asiel omdat hun vorige eigenaars niet goed voor ze konden zorgen of gewoonweg geen tijd en aandacht voor het dier hadden.

Op 12 december lopen 30 asielhonden over de dogwalk in de studio TV Limburg, op zoek naar een nieuw liefdevol thuis. Mensen die overwegen een hond aan te schaffen zijn van harte welkom om persoonlijk kennis te komen maken tijdens het speeddate kwartier en hun hart te laten spreken. Wie tijdens Date-a-Dog zijn oog laat vallen op de hond van zijn dromen, wordt in contact gebracht met het desbetreffende asiel. De medewerkers van het asiel begeleiden de adoptie intensief zodat elke hond bij het juiste baasje terecht komt.

Mede mogelijk gemaakt door:

Date-a-Dog wordt gesteund door Royal Canin, Proteq Dier & Zorg, Pets Place, Dierenbescherming Limburg, verschillende Nederlandse asielen, hondenexpert Martin Gaus, presentatrice Fabienne de Vries en vrijwilligers.

Kijk op www.dateadog.nl voor meer informatie en kom op zondag 12 december om 13.00 uur naar Date-a-Dog in de studio van TV Limburg te Roermond! Deelname is gratis.





http://www.dateadog.nl