Ingezonden persbericht


Kersttour 2010 met trinity, Sharon Kips en Ralph van Manen

Bekende gospelartiesten geven Kerstconcert in Zelhem

Na een succesvolle kersttour in 2009 met Nederlandse gospelartiesten rond de cd 'Komt allen tezamen', komt er een vervolg dit jaar met Trinity, Sharon Kips en Ralph van Manen. Op zondag 12 december om 19.30 uur geven deze bekende gospelartiesten een kerstconcert op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld. Samen zorgen zij voor een uniek kerstprogramma met een feestelijke mix van kersttraditionals , eigen repertoire en nieuwe kerstliedjes.

Mooie mix van stylen en culturen

Rob en Lee Ann Vermeulen zijn de producenten achter deze bijzondere kersttour. Rob: 'Na 'Komt allen tezamen' leek het ons weer leuk om samen met andere gospelartiesten rond de kerstdagen een mooi programma te brengen. Deze drie artiesten zijn samen een mooie mix van stylen en culturen'. Lee Ann, die samen met Rob ook in de band piano speelt vindt de mengeling van oud en nieuw, Nederlandse en buitenlandse culturen een toegevoegde waarde.Ze vult aan: ' Het publiek kan meezingen, maar ook luisteren naar hoe andere culturen het kerstverhaal bezingen. We gaan ook speciaal voor deze tour nieuwe liedjes schrijven. Of dat in het Nederlands, Engels of Spaans zal zijn, blijft een verrassing'.

Trinity

Trinity is de afgelopen drie jaar gebleken één van de meest populaire christelijke bands in Nederland te zijn. Drie van de vier bandleden, de drie gebroeders Smelt (Johan, Elbert en Niek), brachten hun jeugdjaren door in Peru. Dat is duidelijk terug te horen in de muziek en teksten. Samen zorgen ze altijd voor een feest door hun up-tempo Spaanstalige Zuid-Amerikaanse invloeden, aangevuld met hun Keltische klanken.

Sharon Kips

Sharon Kips, X Factor winnares en zangeres van formaat zal dit jaar nummers brengen van haar cd 'Love Will Bring You Home' naast mooie kerstballads van o.a. Mariah Carey. Altijd weer zijn de mensen onder de indruk van haar krachtige, maar heel pure verschijning. Sharon is een rasartiest die haar talent en levenshouding niet onder stoelen of banken steekt. Samen met haar man Gilbert Thera reist zij veel naar o.a. Indonesie om te zingen op grote conferenties en in kerkdiensten.

Ralph van Manen

Ralph van Manen is bekend om zijn schrijf- en zangtalent in binnen- en buitenland en zorgt altijd voor een ongedwongen sfeer tijdens zijn shows. Ralph begon in 1993 als solo artiest en heeft in de jaren die volgen diverse live - en studio albums uitgebracht, afwisselend opgenomen in Nederland en Amerika en ingespeeld door zowel Nederlandse als Amerikaanse en Engelse musici.

Voor de Kersttour 2010 zal hij naast nummers van zijn nieuwe album 'Tezijnertijd', enkele kerstklassiekers ten gehore brengen, zoals zijn bijzondere versie van 'Mary Did You Know'.

Spontaniteit met veel interactie

De drie artiesten hebben gekozen voor een gezamenlijke voorstelling zonder een duidelijk voor- en hoofdprogramma. De artiesten en bandleden zullen elkaar afwisselen en begeleiden tijdens het concert. Spontaniteit en muzikaliteit zal deze avonden kenmerken met veel interactie. Het programma belooft een mooie, vrolijke belevenis te worden met muzikale invloeden uit de hele wereld. Het avondvullende programma met pauze begint om 19.30 uur.

Website met nieuwtjes over de artiesten

Voor locaties, updates, interviews, clips en promotiemateriaal, ga naar www.kersttour2010.nl De site wordt regelmatig vernieuwd met informatie over de artiesten en hun activiteiten, ook tijdens de tour. De kaarten zijn verkrijgbaar via Interticket.nl

Einde persbericht