Eindejaarspresentatie St. Kleurrijke Karavaan in Culturalis


Try-out mini opera 'Ikzelf was zoekgeraakt' rond het thema geweld in huis

DEN HAAG, 20101129 -- Zondag 12 december Culturalis Theater Kleurrijke Karavaan presenteert: Try-out mini opera "Ikzelf was zoekgeraakt" rond het thema geweld in huis. Concert Prachtmeiden met Faya. Spetterend optreden Faya na afloop in de foyer en Sing-a-long met Kleurrijke Mama's en Pachtmeiden o.l.v. Marion de Laat, Astrid Seriese en Faya aanvang 15.00 uur

Onder artistieke leiding van zangeres Astrid Seriese is de afgelopen maanden hard gewerkt aan twee muzikale-projecten.
"Ikzelf was zoekgeraakt" mini opera
Naar een verhaal van één van de Kleurrijke Mama's van het Mama Verhalenkoor is deze mini opera ontwikkeld. Dichteres en theaterschrijfster Anne Büdgen schreef indrukwekkende monologen na interviews met twee Kleurrijke Mama's. Accordeoniste Marion de Laat componeerde hier een klanktapijt bij. Liedjes geschreven door Seriese versterken de monologen. De liedteksten ontstonden tijdens schrijfworkshops, waarbij Trees Steeghs (Huis van Gedichten) de mama's begeleidde.
Concert Prachtmeiden o.l.v. Faya
Een aanstekelijk liedjesprogramma speciaal geschreven voor de Prachtmeiden. Meiden tussen de 14 en 27 jaar, met diverse achtergronden komen wekelijks bij elkaar om te zingen, gezellig een hapje te eten en het uitwisselen van ervaringen. Gebaseerd op deze verhalen schrijven Faya en Seriese liedjes, waaraan de meiden zelf meeschrijven.
Faya spettert in de Foyer
Na afloop verzorgt Faya een akoestisch optreden uit haar eigen repertoire. Faya ontving in oktober de HMF Award 2010 en vorig jaar maakte ze furore op The Hague Jazz en Roze zaterdag. Een upcoming star, waar we nog veel van gaan horen!
Sing-a-long met de Mama's en de Meiden
Voor de fans hét moment om mee te zingen. Een gezellige samenkomst met een hapje en drankje.

Stichting Kleurrijke Karavaan





Ingezonden persbericht