Spiritueel creatieve kerstbeurs Breda


Een verassende beurs met bijzondere mix

BREDA, 20101129 -- Zondag 12 december 2010 vind in De Bress, Nieuwe Inslag 99 te Breda een bijzondere beurs plaats. Een beurs met onze normale mix van spiritualiteit, creativiteit, en wellness gecombineerd met kerstitems, zoals zelf gemaakte kerstcreaties, verkoop kerstartikelen, workshops en verhalen afgestemd op de kerst.

Al eerder vonden in Breda en Eindhoven kleinere beurzen plaats, en in Tilburg 2 grote beurzen, die goed werden bezocht. Er Is voor de kinderen de mogelijkheid zich gratis te laten schminken en er is een speelhoek. Er wordt ook een speciaal kort kerstverhaal geschreven en voorgelezen aan de kinderen.

Deze beurs is voor iedereen toegankelijk, lage entreeprijzen, lage consultprijzen en vele gratis workshops, lezingen en optredens.
Nu eens geen standaard beurs waar je alleen terecht kan voor consulten waar je veel voor moet betalen, nee Strong Together zet zich in voor de mensen die moeten rondkomen van een beneden modaal inkomen.

Een mix van creativiteit en spiritualiteit, kerst onder 1 dak.
Deze opzet is nieuw in heel Nederland. Nens:'We willen zoveel mogelijk mensen bereiken, ook degene die een kleine beurs hebben. De Stichting zet zich in voor mensen dichterbij elkaar te brengen, weer meer socialisatie, geen discriminatie, door middel van beurzen,workshops en dagjes uit te organiseren.'

Ook zal er live worden uitgezonden op de beurs door Radio Utopia, word er een optreden verzorgt door onder andere Misja Vermeulen en Crow Society, en niemand minder dan Richard Krebber bekend van het zesde zintuig zal aanwezig zijn voor een lezing te geven. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven zoals je eigen kerstwens schilderen en een loterij met mooie prijzen.

www.strongtogether.nl
info@strongtogether.nl





Ingezonden persbericht