Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, dinsdag 7 december 2010


- Persbericht-

De Volkskrant op Zondag: state of Obama

Op een wolk van euforie zeilde Barack Obama het Witte Huis binnen. Alles zou beter worden. Twee jaar later hangt er een mineurstemming rond zijn presidentschap. Wat ging er mis? Of worden zijn successen miskend? Onder leiding van Phillippe Remarque (hoofdredacteur de Volkskrant) discussiëren Frans Timmermans (ex-staatssecretaris) en Leon de Winter (schrijver) op zondag 12 december in de Rode Hoed over twee jaar Obama in het Witte Huis.

Met een column van Paul Brill.

Organisatie: De Volkskrant in samenwerking met de Rode Hoed. Datum: zondag 12 december. Aanvang: 16.00 uur, café open 15.00 uur. Kaarten ¤ 5,00 en ¤ 4,00 (CJP/studenten/Stadspas/65+) online via www.rodehoed.nl en aan de kassa. Informatie: www.rodehoed.nl en (020) 638 56 06.

De Rode Hoed is een centrum voor discussie, reflectie en verdieping. Maatschappelijke vraagstukken op het snijvlak van cultuur, economie en politiek worden aan de orde gesteld in onze debatten, lezingen en symposia. De Rode Hoed is gevestigd aan Keizersgracht 102 te Amsterdam. Voor meer informatie kijk op www.rodehoed.nl.


- Einde persbericht-