Ingezonden persbericht


###Persbericht###

Nieuw PR-bureau voor kinderbranche

PR4Kids brengt alles wat voor kids is, ook bij kids!

Uithoorn - Kinderen vragen in alles een bijzondere benadering. Daarom ben ik, Margo Kikkert, een PR-bureau gestart dat uitsluitend gericht is op kinderen. PR4Kids is het eerste PR-bureau dat zich specialiseert in de kinderbranche in de breedste zin van het woord. Zo regel ik de PR voor kinderkledingmerken, maar bijvoorbeeld ook voor een kindvriendelijk restaurant. En misschien binnenkort voor u? Als het aan mij ligt wel!

Wie ben ik?

Ik ben als moeder van twee kleine kinderen niet alleen 'officieel ervaringsdeskundige'; ik heb de afgelopen negen jaar ook de nodige 'echte' werkervaring opgedaan. Door mijn werk PR & Marketingmanager voor bekende kinderkledingmerken als Jottum, Barbara Farber, Pointer, Dobber, Bad Boys/Girls, Jeep en Cakewalk heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd en weet ik welke wegen ik moet bewandelen om een product onder de aandacht van de juiste personen te brengen. Die expertise ga ik nu inzetten voor mijn eigen onderneming: PR4Kids.

Extra ondersteuning in drukke tijden

PR4Kids neemt u in de drukke periode van bijvoorbeeld beursvoorbereidingen veel werk uit handen. Ik benader voor u de vakpers en zorg dat uw nieuws op de juiste plaats terechtkomt. Ik ben indien gewenst ook op freelance basis alleen in de piekperioden in te schakelen. Momenteel ben ik bezig met de communicatie rondom de wintercollectie 2011 voor de vakpers en met de zomercollectie 2011 voor de consumentenpers.

Stylistix sluit zich aan bij PR4Kids

Het eerste merk wat zich bij PR4Kids heeft aangesloten is Stylistix. Styliste Diana Theys heeft haar eerste eigen kindercollectie ontwerpen en het resultaat is in één woord geweldig. Stylistix, een preppy stijl van klassiek met pop gecombineerd. Klassieke modellen met gekke eigenwijze trendy prints zijn kenmerkend voor het label Stylistix.

PR4Kids

Door mijn jarenlange PR-ervaring heb ik, zoals ik al eerder schreef, een groot netwerk opgebouwd in het kindersegment. Ik ken veel zelfstandig stylisten en ben bekend met redacties die allemaal dezelfde passie hebben, namelijk kinderen. Los van mijn ervaring kan ik u mijn eigen X-factor bieden. Een X-factor laat zich moeilijk omschrijven zoals u waarschijnlijk wel weet, dat is iets dat u moet ervaren. Toch een poging op schrift wagen? Oké... PR4Kids biedt persoonlijkheid en heel veel enthousiasme. Ik denk mee, ook - nee - júist wanneer u het zelf even niet meer weet. Ik ben flexibel en positief. Ik denk te menen als geen ander te weten hoe u met uw product voor kinderen ook daadwerkelijk bij kinderen komt. Dat is mijn X-factor!

PR4Kids is gevestigd in Uithoorn, op slechts 10 minuten vanaf Amstelveen. Het bureau heeft een eigen fotostudio in het pand, waardoor de merken die bij PR4Kids zijn aangesloten, platte fotografie krijgen van de styles die gebruikt kunnen worden voor de uitleen of voor plaatsing op shoppingpagina's in de bladen.




Ingezonden persbericht