Gemeente Laarbeek


Loting zelfbouwkavels en starterswoningen

LAARBEEK - Op 13 december aanstaande worden zeven zelfbouwkavels en twee starterswoningen in De Beekse Akkers verloot. Het gaat hier om zeven zelfbouwkavels voor de bouw van een vrijstaande woning en twee startershoekwoningen, die na Koopgarantkorting worden verkocht voor 193.950,- v.o.n. Download de kavelpaspoorten als pdf.

Inschrijven voor de loting
Indien u hierin geĂŻnteresseerd bent, kunt u zich inschrijven voor de loting. Het inschrijfformulier met aanvullende informatie over de kavels en woningen kunt u vanaf 8 november verkrijgen bij de receptie van het gemeentehuis Laarbeek, Koppelstraat 37 in Beek en Donk. Het inschrijfformulier dient voor uiterlijk 26 november 12.30 uur te worden ingeleverd bij de receptie van het gemeentehuis.

Extra zelfbouwkavel te koop via website
Daarnaast wordt vanaf donderdag 4 november 2010 om 9.00 uur via deze website een zelfbouwkavel aan de Malborg 2 in De Beekse Akkers te koop aangeboden. Deze kavel wordt verkocht volgens het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ben er dus snel bij! Deze zelfbouwkavel is reeds eerder verloot, maar is teruggekomen.