KRO

KRO Memories aflevering 4

Uitzenddatum: 13/12/2010

Anita duikt in het leven van Agmie die al 30 jaar een groot geheim met zich meedraagt, Memories reist met Elke af naar Israël waar ze Yossi ontmoette en de ogen van de Astrid beginnen te glinsteren als ze vertelt over haar tijd in Frankrijk. Helemaal als ze terugdenkt aan die romantische vakantie met Marc, op Corsica.

Astrid & Marc
In 1985 heeft Astrid een turbulente en nare tijd wanneer ze als au pair leeft in Nice bij een Franse vrouw en haar dochtertje. Door de broer van haar gastvrouw krijgt deze periode een hele andere betekenis.

Elke & Yossi
Het spatte er vanaf bij de naïeve spraakwaterval Elke en de ervaren, bedeesde Yossi. Het plan was een ongecompliceerd jaartje vrijwilligerswerk in Israël, maar een avondje lol in de kibboets mondt uit in een hevige liefde. Zo hevig, dat Elke er bijna 20 jaar later weer compleet van ondersteboven raakt.

Agmie & Wim
Vlak na hun verlovingsfeest is Agmie van de ene op de andere dag plotseling verdwenen. Wim is radeloos en weet niet waar ze gebleven is. Nu, na 30 jaar, kan Agmie eindelijk vertellen over haar dubbelleven. KRO

Memories, maandag 13 december om 21.10 uur op Nederland 1