Met kaart kerstpakket aan behoeftige medemens doorsturen

13/12/2010 09:50

New Message B.V.

Ontvanger kan met speciale kaart kerstpakket aan behoeftige medemens doorsturen

Amsterdam, 13 december 2010

Veel mensen ontvangen tijdens de feestdagen meerdere kerstpakketten, flessen wijn, dozen bonbons en dergelijke. Zeker in zakelijke relaties is er vaak sprake van een overdaad aan goedbedoelde lekkernijen.

Daarom introduceert reclamebureau New Message de Bezorg Iemand Een Fijne Kerst Kaart. In deze feestelijke kaart zit een gefrankeerd en geadresseerd etiket waarmee de ontvanger gemakkelijk een overbodig kerstcadeau kan doorgeven. In samenwerking met de Voedselbank wordt ervoor gezorgd dat de cadeaus bij de juiste mensen aankomen. Op het etiket kan een persoonlijke boodschap worden toegevoegd.

"Het idee voor de Bezorg Iemand Een Fijne Kerst Kaart ontstond toen we eigenlijk niet meer wisten waar we onze relaties nog echt blij mee konden maken. Kerstcadeaus zijn leuk maar veel mensen komen er op een gegeven moment in om. Terwijl net zovelen vrijwel niets ontvangen. Wij vinden dat niet stroken met de kerstgedachte." aldus Hugo Rütter van New Message.

Het reclamebureau stuurt dit jaar enkele honderden kaarten aan haar relaties. Indien succesvol overweegt New Message de Bezorg Iemand Een Fijne Kerst Kaart volgend jaar als product te introduceren. Rütter hierover: "Enkele van onze klanten hebben al interesse getoond. Het zou geweldig zijn als we voor meer bedrijven zo'n kaart kunnen maken, want hoe meer cadeaus er doorgestuurd worden hoe beter. En dan gaat natuurlijk ook eventuele winst naar de Voedselbank."

Met een maximaal verstuurbaar gewicht van 10 kilo kan met de Bezorg Iemand Een Fijne Kerst Kaart overigens ook een groot kerstpakket probleemloos doorgegeven worden.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.