Hoefnet

Nieuws

Ada Fresh verlengt sponsorcontract met Yvonne de Ruyter

13-12-2010

Het Israelische bedrijf Ada Fresh maakte onlangs bekend het sponsorcontract met enkelspanmenster Yvonne de Ruyter met een jaar te verlengen. Avi Kadan en zijn vrouw Ayelet van de Nederlandse vestiging van Ada Fresh in Maasdijk ondersteunen De Ruyter al sinds 2008.

Yvonne de Ruyter won afgelopen seizoen vier Hippiade titels en werd in Deurne gekroond tot Nederlands Kampioene bij de enkelspan pony's. Komend jaar richt Yvonne zich op het WK pony's, dat in september plaatsvindt in het Sloveense Lipica. Zowel de 13-jarige Welsh Dynostables Cupido (v. Wester Aikema's Norbert) als de 8-jarige New Forest Dynostables Valdino (v. Brummerhoeve's Boss) komen voor WK-deelname in aanmerking.

Yvonne de Ruyter met Cupido tijdens Pony Driving Salland 2010.

Ada Fresh exporteert over de gehele wereld in Israël geteelde groenten, fruit, kruiden en bioproducten, waaronder eetbare bloemen. Yvonne de Ruyter bracht in november persoonlijk een bezoek aan Israël waar zij te zien kreeg hoe het er bij het Ada Fresh aan toe gaat. Naast financiële ondersteuning rijden Yvonne de Ruyter en haar team komend seizoen ook in kleding van Ada Fresh en worden de pony's voorzien van Ada Fresh dekens en accessoires.
Yvonne de Ruyter wordt naast Ada Fresh sinds het begin van haar mencarrière ondersteund door haar familie.