Gemeente Cromstrijen


Julia Vonno, Cultuurnetwerker Hoeksche Waard

(13-12-2010)

Julia Vonno (40) is met ingang van 1 januari 2011 benoemd tot Cultuurnetwerker van de Hoeksche Waard. Haar komst past bij de ambitie van de gemeenten in de Hoeksche Waard om het vierjarige kunst en cultuur plan 'de C-Factor' in de regio voort te zetten en te behouden. Julia heeft de taak om in de resterende twee jaar de samenwerking met andere partijen te concretiseren waardoor zoveel mogelijk mensen actief betrokken worden bij kunst en cultuur in de regio.

Als grafisch vormgever heeft Julia haar sporen verdiend. Daarnaast heeft zij lange tijd als account manager / director gewerkt bij public relations/communicatie bureaus als Lubbers en de Jong en Lammers van Toorenburg Benelux PR. Julia heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, opzetten, coördineren en uitvoeren van projecten.

Julia is uitermate blij met haar nieuwe aanstelling. "Een belangrijk aspect om projecten te laten slagen is de juiste mensen en/of groepen goed met elkaar te laten samenwerken om het gezamenlijke doel tot ieders tevredenheid te laten slagen. Om juist de verschillende projecten in de C-Factor met een mix van betrokken partijen te kunnen vervolmaken zie ik niet als werk, maar meer als een veredelde hobby. Ik ben dan ook bijzonder vereerd dat ik mijn kennis en kwaliteiten hiervoor mag gaan inzetten, zodat binnenkort de bewoners in de regio van de cultuur en kunst projecten mee kunnen genieten."