Gemeente Dongeradeel


´High Five´zoekt vakleerkrachten bewegingsonderwijs

`High Five' is het jeugd sportstimuleringsproject van de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Kollumerland c.a. en Tytsjerksteradiel.

`High Five' voert in het schooljaar 2010-2011 het project `Kies voor Hart en Sport' voor de groepen (6)7 en 8 van het basisonderwijs uit. Voor dit project zijn wij op zoek naar:

Vakleerkracht(en) bewegingsonderwijs (m/v)

(variabele uren)

De docenten verzorgen op basisscholen die meedoen aan het project twee gymlessen in het kader van sportintroductie en -oriëntatie. De lessen zijn beschreven in een docentenhandleiding met bijbehorend lesmateriaal voor de leerlingen.

Wij zoeken

o Iemand die het leuk vindt om kennis over te dragen aan kinderen van groep 6 t/m 8 en daartoe de pedagogische kwaliteiten bezit o Iemand die in de periode maart t/m april 2011 enkele uren per week beschikbaar is om tijdens schooltijd scholen te bezoeken voor de lessen o Iemand met een diploma voor bewegingsonderwijs in het basisonderwijs, bij voorkeur ALO, HIS sportontwikkeling. Bezit van rijbewijs en vervoer is zeer gewenst.

Wij bieden

o Lesmateriaal en docentenhandleiding
o Instructie op de lesstof
o Flexibele invulling van beschikbare tijd voor bezoek aan de scholen (mits binnen schooltijd)
o Vergoeding van EUR 22,50 plus reiskosten per les (2 lessen per school)

Informatie en reacties

Voor meer informatie over het project en voor aanmelding kunt u terecht bij Edwin de Boer, (0511) 460 704 of stuur een e-mail naar edeboer@t-diel.nl. Reageren is mogelijk tot 3 januari 2011. Meer informatie Kies voor Hart en Sport www.bosprojecthighfive.nl .