Politie Rotterdam Rijnmond

HARDDRUGS AANGETROFFEN

Datum publicatie: 10-12-2010 16:34

Woensdag heeft de politie vier mannen aangehouden tijdens een drugsactie in Charlois. Deze actie werd ondersteund door de Franse en Belgische politie.

In het begin van de avond zag de politie twee franse auto's op een parkeerplaats bij een fastfoodrestaurant. De bestuurders van deze auto's werden ervan verdacht te handelen in drugs. Politieagenten zagen dat zij een ontmoeting hadden met een vermoedelijke drugsdealer. Na verloop van tijd stapten de franse verdachten weer in de auto en reden weg in de richting van de snelweg richting Frankrijk.

De verdachten zijn vervolgens aangehouden en beide auto's werden doorzocht door de politie. Hierbij is er 1 kilo heroïne en een halve kilo cocaïne aangetroffen.

Tot slot is de drugsdealer, die zijn weg vervolgde naar een woning in Pendrecht, later op de avond ook aangehouden. De man was in het bezit van een geldbedrag van ongeveer 3000 EURO. Bij een doorzoeking van de woning werd er nog eens 5 kilo harddrugs en apparatuur aangetroffen. Deze apparatuur wordt gebruikt om harddrugs mee te versnijden en te verwerken.

Alle verdachten zijn aangehouden en de harddrugs worden vernietigd. De auto's van de verdachten zijn in beslag genomen.