Uitgeverij Bert Bakker

Mirjam van den Broeke en Femmetje de Wind bij Spijkers met koppen

Mirjam van den Broeke en Femmetje de Wind - Wat wil de man? Dating- en relatiehandboek voor de vrouw Mirjam van den Broeke en Femmetje de Wind waren afgelopen zaterdag, 11 december, te gast bij het VARA radioprogramma Spijkers met koppen. Zij praatten met Dolf Jansen over hun boek Wat wil de man? Dating- en relatiehandboek voor de vrouw. Klik hier om het programma terug te luisteren.

Freud vroeg zich een eeuw geleden af: `Was will das Weib?' Mirjam van den Broeke en Femmetje de Wind vonden het hoog tijd voor de vraag: `Was will der Mann?'
In Wat wil de man? gaan ze op zoek naar antwoorden op vragen als: Hoe vind je een leuke man? Hoe herken je de ware? Wat moet je aan op je eerste date en wat mag er uit op die eerste date? Voor welk soort mannen is het oppassen geblazen? Wat vindt een man lekker in bed? Hoe begrijp je wat er in zijn hoofd omgaat? En hoe accepteer je dat hij geen prins is en dat hij zich evenmin per wit paard verplaatst?

Wat wil de man? is een even hilarisch als onmisbaar standaardwerk, dat thuishoort in de bibliotheek van iedere moderne vrouw die ondanks alle verwarring nog steeds dol op de andere sekse.