DanZep Hotels en Bakels en Ouwerkerk bouwen eerste easyHotel Nederland

13/12/2010 13:33

DanZep Hotels BV

Binnenkort gaat in Nederland de easyHotel-keten van start: een scherp geprijsde hotelformule die deel uitmaakt van de easyGroup van Sir Stelios Haji-Ioannou, bekend van easyJet. Voor de bouw van de hotels sloot DanZep Hotels, franchisehouder voor de Benelux een overeenkomst met Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep.

easyHotels in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

Onder het motto 'simple comfort, great value' realiseert DanZep Hotels trendy easyHotels in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Hiervoor zullen bestaande panden op aantrekkelijke locaties worden getransformeerd. DanZep Hotels gunde het ambitieuze verbouwingsproject aan Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep. Na de realisatie van de eerste drie hotels kan de samenwerking worden uitgebreid tot zeven hotels in vijf jaar.

Efficiënte bouw met betrouwbare partner

Dan Metcalfe van DanZep Hotels is blij met de overeenkomst met Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep. "Deze ervaren en betrouwbare partner gaat ons in staat stellen het eerste easyHotel in de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam in de zomer van 2011 te openen."

Ook Wilfred van der Kamp, directeur van Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep, is enthousiast. Hij zegt: "Het is onze specialiteit om uiterst efficiënt te bouwen. Dat sluit perfect aan bij de filosofie van easyHotel. We gaan gezamenlijk met veel creativiteit, openheid en enthousiasme aan de slag om hoogwaardige, eigentijdse hotels neer te zetten. Deze opdracht is ons op het lijf geschreven."

Steun van ervaren teambuilder

De samenwerkingsovereenkomst tussen DanZepHotels en Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep kwam tot stand met steun van BOB Advies. Dit zelfstandig bouwadviesbureau voor maatschappelijk vastgoed legt zich al meer dan 50 jaar toe op strategische planvorming, nieuwbouw, verbouw, uitbreiding en onderhoud en helpt bij het maken van de juiste keuzes. Algemeen directeur Michiel Wentges stelt: "Bij een groot expansietraject als easyHotel is een perfecte samenwerking tussen partijen van het grootste belang. Wij zijn er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan de vorming en de begeleiding van dit sterke team." De bouw van de drie easyHotels wordt gefinancierd door Rabobank regio Schiphol.

easyHotel: al 11 vestigingen wereldwijd

easyHotel is in de easyGroup een zelfstandige onderneming naast easyJet plc. De jonge franchiseorganisatie heeft hotels in het Verenigd Koninkrijk (Londen, Luton, Edinburgh), Europa (Basel, Zürich, Budapest, Porto, Larnaka, Sofia en Berlijn) en het Midden Oosten (Dubai). Daar komen nu de drie Nederlandse vestigingen bij. DanZep Hotels, franchisehouder voor de Benelux, is eigendom van entrepreneurs Dan Metcalfe en Hans Veldhuyzen van Zanten.





http://www.danzep.com