Gemeente Leidschendam-Voorburg



* Nieuws 2010

Nieuwe start van de Participatieraad met werkconferentie

13 december 2010 - De Participatieraad heeft 8 nieuwe leden en een nieuwe voorzitter gekregen nadat afgelopen zomer een aantal leden en de voorzitter gestopt zijn met een werkzaamheden voor de Participatieraad.

De Participatieraad adviseert de gemeente op het gebied van sociale zaken en de Wmo. Om de samenwerking tussen de Participatieraad en de gemeente te bevorderen heeft de gemeente op 2 december een werkconferentie georganiseerd onder de titel "de Participatieraad / gemeente ontmoet en doet'. Aan deze conferentie hebben bijna alle leden van de Participatieraad en 10 gemeenteambtenaren, die betrokken zijn bij de beleidsterreinen waarop de Participatieraad de gemeente adviseert, deelgenomen.

De conferentie bestond uit 3 thema's waarvan het doel was om elkaar te leren kennen, inzicht te geven hoe de gemeente werkt (kijkje in de keuken) en werkafspraken te maken. Aan het eind van de werkconferentie heeft wethouder voor Sociale Zaken en Zorg Gregor Rensen de werkconferentie bezocht om kennis te maken met de nieuwe leden van de Participatieraad. Voor meer informatie over de Participatieraad, zie www.prlv.nl

Participatieraad van Leidschendam-Voorburg