Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep mishandeling bij de Matrixx

Njjmegen, 13-12-2010 o In de nacht van zaterdag op zondag zijn er twee mannen van 19 en 20 jaar oud op de parkeerplaats van discotheek de Matrixx aan de Wijchenseweg mishandeld. De mannen raakten zwaargewond. De politie is op zoek naar getuigen.

De slachtoffers en de daders kregen nog om onbekende reden ruzie. Beide partijen zijn gescheiden van elkaar en na elkaar uit de discotheek gezet. Echter op de parkeerplaats troffen zij elkaar weer en werden de twee mannen uit Venray ernstig mishandeld. Beide zijn naar het ziekenhuis gegaan. De politie is op zoek naar getuigen die iets van de mishandeling hebben gezien.

Het signalement van de daders is als volgt:

Dader 1:

* Man, ongeveer 1.80m lang;

* Lichtgetinte huidskleur;

* Ongeveer 23 jaar oud;

* Rond gezicht, met litteken;

* Kroes haar, kort geschoren;

* Grijze sweater.

Dader 2 :

* Man, ongeveer 1.85 m lang;

* Licht getinte huidskleur;

* Ongeveer 25 jaar;

* Gemillimeterd haar;

* Grove baardgroei;

* Mogelijk droeg hij een oorbel;

* Spijkerbroek;

* Witte trui/t-shirt met V-hals

Getuigenoproep

Wie heeft in de nacht van zaterdag 11 december op zondag 12 december iets gezien van de ruzie of mishandeling? Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Nijmegen op telefoon 0900-8844. Ook mensen die op een andere manier informatie hebben die voor het politieonderzoek van belang kan zijn, worden verzocht te bellen. Dit kan desgewenst anoniem via Meld Misdaad Anoniem op (0800) 7000.

(15)

Laatst gewijzigd 13-12-2010 15:01 | © Regio Gelderland-Zuid |