Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Bouw nieuwe centrum voor cultuur in volle gang!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Het wordt leuker in IJsselmonde. De bouw van een nieuw centrum voor cultuur is in volle gang. In het Hart van IJsselmonde (achter winkelcentrum Keizerswaard) komt een prachtig podium voor theater, dans en muziek. Samen met de nieuwe bibliotheek en inclusief een filmzaal en een sfeervol café/restaurant.

Met de huidige planning opent het centrum in het najaar van 2011. Dan is het genieten van films, concerten en voorstellingen, of gewoon gezellig koffie drinken met de krant erbij. Voor een lekkere lunch of een betaalbaar dagmenu kun je in het café terecht, en voor cursussen en workshops in één van de studios. En je mag je eigen talent ontwikkelen en laten zien. Kortom: een plek waar voor iedereen (jong én oud) iets moois te beleven is. In de aanloop naar de opening van het centrum organiseren en ondersteunen we diverse culturele activiteiten in de deelgemeente. Zo maken we het nieuwe centrum meer en meer bekend. Wil je meer weten over de bouw, het aanloopprogramma, de makers kijk dan op de website.

Blijf op hoogte
Wil je via een e-mailnieuwsbrief op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Cultuurwerkplaats en het aanloopprogramma? Meld je aan.

Wordt vervolgd!
Stichting Cultuurwerkplaats IJsselmonde