Politie Brabant Zuid-Oost

Drie zaken Zuidoost-Brabant in Bureau Brabant

Eindhoven/Best, 13-12-2010 o Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag 13 december aandacht aan drie zaken uit de regio Zuidoost-Brabant.

Boutenslaan
Op zondag 28 november rond 21.22 uur werden met een mitrailleur diverse salvo's afgevuurd op een huis aan de Boutenslaan in Eindhoven. Drie huizen, waarin ongeveer 10 mensen aanwezig waren, en een aantal voertuigen raakten hierbij beschadigd. Gelukkig vielen er geen gewonden. De politie heeft al veel mensen gehoord, maar doet via onze uitzending nogmaals een beroep op eventuele getuigen die zich nog niet gemeld hebben.

Dode Eindhovenaar
Op maandag 22 november trof de politie in de bossen bij Esbeek in een uitgebrande auto het dode lichaam van een 42-jarige Eindhovenaar aan. Hij was door vuurwapengeweld om het leven gebracht. Tijdens de uitzending worden beelden getoond en wordt de kijkers om tips gevraagd.

Kluis Best
Op donderdag 4 november 2010 om ongeveer 21.40 uur wisten vier mannen het klaar te spelen om bij de golfclub Bestgolf aan de Golflaan 1 in Best de kluis te stelen. De club was nog open en er waren zelfs mensen binnen. Zij hebben van de hele diefstal niets gemerkt. De daders staan op bewakingsbeelden.

Uitzending
De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 13 december 2010 om 18.52 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 14 december 2010 om 15.52 uur.