Deelgemeente Charlois Rotterdam

Doe mee aan Cultuurprijs Charlois 2011!

Iedereen met een kunstzinnig idee kan ook in 2011 meedingen naar de Cultuurprijs Charlois. Maak een plan voor een project dat u wilt uitvoeren in 2011 en dien het voor 15 februari 2011 in. Wie weet wint u wel de juryprijs of de publieksprijs van 2.500!

In Charlois wonen en werken veel kunstenaars en creatieve bewoners. De deelgemeente Rotterdam Charlois wil dat graag laten zien! Een van de manieren is de jaarlijkse Cultuurprijs Charlois, die voor het zesde jaar wordt gehouden.

En iedereen die een kunstzinnig idee heeft, kan meedoen. Voorwaarde is wel dat u in Rotterdam Charlois woont of werkt, dat het project bijdraagt aan het versterken van sociale contacten in de wijk of in de deelgemeente en dat er een actieve samenwerking is tussen één of meerdere kunstenaars en wijkbewoners. Tot slot moet het project binnen één jaar in Charlois worden uitgevoerd.

Jury

Een professionele jury zal de plannen beoordelen. Daarnaast is er ook een publieksprijs. Bewoners van Charlois kunnen zelf via e-mail stemmen op het beste idee. Dat kan tot 1 maart 2011.

De winnaars van beide prijzen krijgen elk een bedrag van 2.500 en kan bij het uitvoeren van het project rekenen op steun van de cultuurscout Charlois. De winnaars van zowel de juryprijs als de publieksprijs worden half maart 2011 bekend gemaakt.

Het inschrijfformulier voor de Cultuurprijs Charlois 2011 kunt u hier downloaden (Word-document)

Bel voor meer informatie de Cultuurscout Charlois, Jolanda Copier op 06 34777094. Inzendingen kunnen gestuurd worden naar cultuurprijs@charlois.rotterdam.nl
Kijk ook op
Inschrijfformulier Cultuurprijs