Gemeente Asten plaatsing zendmast

Informatiebijeenkomst over plaatsing zendmast

Bij de gemeente is een aanvraag binnengekomen voor het plaatsen van een zendmast voor mobiele telecommunicatie op de hoek Heesakkerweg/ Polderweg in Asten. Deze mast maakt het mogelijk om een landelijk dekkend netwerk voor mobiele telefonie te verzorgen.

Onvoldoende dekking in Asten
In het gebied omgeving Asten-Zuid is er onvoldoende dekking. Sinds begin 2009 is de mobiele operator KPN op zoek naar een geschikte locatie voor het oprichten van een zendmast, zodat ook in deze omgeving mobiele bereikbaarheid en capaciteit kan worden gegarandeerd. Daarbij is de berm op de hoek van de Heesakkerweg/Polderweg naar voren gekomen als een potentiële locatie.

Informatieavond
Op maandag 13 december 2010 vindt er om 19.00 uur een informatiebijeenkomst plaats over het eventueel plaatsen van deze zendmast.
Tijdens deze informatiebijeenkomst geeft KPN, het nationaal antennebureau en de gemeente Asten een toelichting op de plannen en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. U bent van harte welkom in de raadzaal van het gemeentehuis, Koningsplein 3 te Asten. De ingang bevindt zich aan de zijkant van het gemeentehuis op de hoek Koningsplein/ Markt.

Zienswijze
De informatiebijeenkomst is niet bedoeld om een formele zienswijze tegen de plannen kenbaar te maken. Hiervoor wordt de aanvraag op een later moment apart ter inzage gelegd.

Vragen?
Hebt u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de heer S. Stultiens, tel. (0493) 671 212 of via mail; s.stultiens@asten.nl.