Dienstenbond CNV

Nieuws

8 december 2010

Ledenvergaderingen Noordhoff

Op 23 november jl. hebben de vakorganisaties een gesprek gehad met Noordhoff. Aanleiding was de voorgenomen reorganisatie binnen Noordhoff en het ontbreken van een Sociaal Beleidskader (een algemeen sociaal plan waarin de opvang van de sociale gevolgen is geregeld bij voorgenomen reorganisaties).

Op dit moment is er sprake van een voorgenomen besluit tot reorganisatie wat in de vorm van een adviesaanvraag in behandeling is bij de ondernemingsraad. Tussen ondernemingsraad en bonden is afgesproken dat de or zich richt op "nut en noodzaak" en de bonden zich richten op de opvang van de sociale gevolgen. In dit kader hebben de bonden aangegeven behoefte te hebben aan ledenraadplegingen.

Voor wij definitieve afspraken met Noordhoff kunnen maken, willen we graag van u weten wat wij, namens u, het beste met Noordhoff kunnen afspreken. Maatwerk dus.
Uiteraard zullen door ons te maken afspraken pas van kracht worden nadat de ondernemingsraad een positief advies heeft gegeven over de reorganisatie.

Voor het bijwonen van één van de ledenvergaderingen nodigen wij u van harte uit.
De vergaderingen vinden plaats op:

Maandag 13 december a.s. om 16.00 uur bij Noordhoff in Houten Dinsdag 14 december a.s. om 16.00 uur bij Noordhoff in Groningen

Dit betreffen gezamenlijke ledenvergaderingen van CNV Media, FNV Kiem en De Unie.

Wij hopen u op één van deze bijeenkomsten te mogen begroeten.

Vragen/informatie/lid worden
Voor vragen en of informatie kunt u contact opnemen met bestuurder Aletta Bulsink, via a.bulsink@remove-this.cnvdibo.nl of tel. 055 - 577 26 40.