Persbericht

Clansman benoemt Tamar Citroen (26) tot Directeur Operations

Tamar Citroen realiseert met e-mailmarketing-divisie groei van 399%

Utrecht, 13 december 2010 - Clansman, de Nederlandse leverancier van e-mail marketing- en online marketing-diensten, stelt Tamar Citroen (26) per 1 januari 2011 aan als Directeur Operations. In deze functie is Citroen verantwoordelijk voor de responscampagnes, de leadwerving en de e-mail marketing-activiteiten van Clansman.

Tamar Citroen stuurt in haar huidige functie als Manager Clansman E-mail Media B.V. de e-mail marketing-divisie van Clansman aan en speelt een grote rol in de groei van het bedrijf. Hiervoor was zij bij Clansman werkzaam als Manager Responscampagnes, waarbij ze het volledige traject van projecten begeleidde.

"Clansman timmert momenteel enorm aan de weg en de planning is om in de komende jaren nog verder uit te breiden, zowel nationaal als internationaal. Het is prachtig om deze groei met een professioneel team te realiseren", zegt Citroen. "Ik ben erg verheugd met mijn promotie en kijk uit naar de uitdagingen die deze functie en de groei van Clansman met zich mee zullen brengen."

"Tamar weet erg veel van het bedrijf, past qua persoonlijkheid goed bij de directie en heeft met haar divisie een grote rol gespeeld in de groei die wij het afgelopen jaar gerealiseerd hebben. Clansman E-mail Media BV, de divisie waarvoor Tamar verantwoordelijk is, is dit jaar met maar liefst 399% gegroeid", zegt Jeroen Ligthart, Directeur van Clansman. "We zijn erg blij met deze aanstelling en het onderstreept ons personeelsbeleid. We geven ambitieuze jonge mensen graag de kans om door te groeien. Wij zijn ervan overtuigd dat Tamar een belangrijke bijdrage zal leveren aan het verder uitbreiden van onze positie in de Nederlandse en Europese markt."

(276 woorden)