Ingezonden persbericht

De Graaf nieuwe partner Auping kasten

Deventer, 13 december 2010 - Op de Internationale Meubelbeurs in Keulen introduceert Auping zijn nieuwe partner voor de productie van kasten: De Graaf kastenproductie. De kastenproducent zet het Auping assortiment draaideur- en zweefdeurkasten, zoals geïntroduceerd op 21 juni 2010, één-op-één door. De diversiteit in maten, materialen en kleuren is perfect afgestemd op de bedden van Auping. De complete kastencollectie is vanaf 1 maart 2011 beschikbaar en exclusief verkrijgbaar bij Auping dealers.

Bij de keuze van de nieuwe partner heeft Auping hoge eisen gesteld op het gebied van kwaliteit, continuïteit, ervaring, imago en procesmatig werken. Met de modernste kastenfabriek van Nederland is De Graaf voor Auping de partner bij uitstek. Het volledig geautomatiseerde productieproces, de hoogwaardige materialen en het geschoold personeel zorgen voor een degelijk kwaliteitsproduct. In standaardmaten, maar ook op maat gemaakt, kamerbreed en plafondhoog. De Graaf is onder meer bekend als maatwerkproducent van de STIJL kastwandsystemen (www.stijlkasten.nl).

Uitbreiding assortiment
In eerste instantie is de continuering van het bestaande assortiment de insteek van de samenwerking. In de tweede helft van 2011 streven de partners ernaar noviteiten aan het kastenprogramma toe te voegen. Hierbij speelt de jarenlange ervaring van De Graaf op kastengebied een belangrijke rol. Inloopkasten, commodes en multimediakasten zijn trends die één-op-één passen bij de slaapbeleving van Auping.

Prijs en beschikbaarheid
De Auping kastencollectie bestaat uit kasten in standaardmaten en geheel op maat gemaakte kasten. De diepte van de kasten is aangepast naar 70 cm voor zweefdeurkasten en 63 cm voor draaideurkasten. Dit biedt extra ruimte zodat kleding royaal kan hangen. De maatwerkkasten kunnen tot een hoogte van 260 cm worden geleverd.

Ondanks aangekondigde prijsverhogingen voor basismaterialen als glas, aluminium en hout hebben De Graaf en Auping besloten geen prijsverhoging voor kasten door te voeren. De Auping kastencollectie is vanaf 1 maart 2011 exclusief verkrijgbaar bij Auping dealers.

Beeldmateriaal

Fotonr. cd238-3199 Fotonr. cd238-3208 Fotonr. cd238-3205

Bovenstaande afbeeldingen en aanvullend beeldmateriaal zijn te downloaden van onze beeldenbank: www.aupingdatabase.nl inlog: aupingpers
wachtwoord: auping

Over Auping
Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf. Er zijn vestigingen in diverse Europese landen. Auping begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is Auping altijd trendsettend geweest in slaapcomfort. Daarbij ligt de focus op drie kerneigenschappen: ondersteuning, drukverlaging en ventilatie.

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden met uitstekende ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Kennis van het slaapproces en van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke Auping comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad. Meer informatie staat op www.auping.nl.


Noot voor redacties

Noot voor de redactie,