Persbericht

IntraLinks stelt Vincent Peters aan als vice president voor Noord- en Centraal-Europa

Amsterdam, 13 december 2010 - IntraLinks, leverancier van oplossingen voor het uitwisselen van kritische informatie, heeft Vincent Peters benoemd tot vice president voor Noord- en Centraal-Europa. In deze functie zal hij zich richten op de uitbreiding van de onderneming in Duitsland, Zwitserland, Oosterijk, Benelux en Scandinavië. Peters beschikt over meer dan 20 jaar IT-ervaring en wordt verantwoordelijk voor alle activiteiten van IntraLinks, waaronder de activiteiten gericht op de markt voor financiële dienstverlening waar het bedrijf van oudsher sterk vertegenwoordigd is. De ervaring van Vincent Peters binnen verschillende markten zal IntraLinks helpen om verder te groeien in de belangrijkste sectoren, zoals life sciences, de zakelijk juridische markt en de financiële sector.

IntraLinks is al ruim 10 jaar een pioneer op het gebied van SaaS-gebaseerde oplossingen. De onderneming heeft wereldwijd een goede reputatie opgebouwd voor het bieden van een veilige omgeving voor het uitwisselen van gevoelige informatie binnen en buiten de onderneming. IntraLinks vervangt trage en complexe documentintensieve processen en plaatst deze in de cloud. Ondernemingen kunnen zo op een veilige, controleerbare en compliant manier samenwerken. Ruim 1,3 miljoen professionals en 800 van de Fortune 1000 ondernemingen maken gebruik van het IntraLinks® platform.

"Wij breiden onze dienstverlening uit naar andere markten en Vincent zal onze activiteiten in Noord- en Centraal-Europa leiden", stelt Nigel Broda, senior vice president voor strategische accounts en direct sales bij IntraLinks Europa. "Vincent brengt ons een schat aan ervaring en ik verheug me erop om samen met hem nieuwe diensten te ontwikkelen voor deze belangrijke regio's."

"IntraLinks is één van 's werelds meest succesvolle SaaS-aanbieders ter wereld en ik ben er trots op dat ik een bijdrage kan leveren aan het succes van dit gerenommeerde bedrijf", stelt Vincent Peters, vice president Noord- en Centraal-Europa bij IntraLinks. "Ik verheug me erop om de technologie van IntraLinks onder de aandacht te brengen bij andere markten en de onderneming zo te helpen om internationaal verder uit te breiden."

Voor Peters in dienst trad bij IntraLinks was hij werkzaam als director Worldwide Sales en Alliances bij Celona Technologies. Hiervoor was hij regional director Benelux, Zuid-Europa, Midden-Oosten en Afrika bij Cramer Systems. Peters heeft bovendien diverse senior posities bekleed bij diverse succesvolle IT-ondernemingen, waaronder Siebel Systems en Oracle.

Over IntraLinks
IntraLinks (NYSE: IL) is een toonaangevende leverancier van Software as a Service-oplossingen voor het veilig beheren van content, het uitwisselen van kritische bedrijfsinformatie en samenwerking binnen en tussen organisaties. Gebruikers van IntraLinks kunnen informatie-intensieve bedrijfsprocessen en workflows versnellen, voldoen aan wettelijke - en risk management-voorschriften en samenwerken met klanten, partners en andere partijen. Dit op een veilige, controleerbare en compliant manier. Ruim 800 ondernemingen van de Fortune 1000 zijn klant van IntraLinks. Bezoek voor meer informatie: www.intralinks.nl of http://blog.intralinks.com. U kunt IntraLinks ook volgen op Twitter: http://twitter.com/intralinks en Facebook: www.facebook.com/IntraLinks