Jonge Democraten Amsterdam leveren lijstduwer voor PS verkiezingen


AMSTERDAM, 20101213 -- De Amsterdamse afdeling van de Jonge Democraten steunt de komende verkiezingen de D66 lijst voor de provincie Noord Holland door middel van een lijstduwer. Anne Breure (Voorzitter Jonge Democraten Amsterdam e.o.) zal op de lijst staan om te laten zien dat ook voor Hollandse jongeren het belangrijk is te gaan stemmen en te kiezen voor een sociaal-liberaal geluid.

Het is voor het eerst dat de JD Amsterdam D66 in de provincie zo openlijk steunt. "Wij hebben als jongerenorganisatie altijd een kritische houding tegenover D66 en die behouden we ook, maar dit is niet de tijd om oppositie te voeren tegen onze moederpartij. Deze verkiezingen zijn ontzettend belangrijk voor de toekomst van dit land en voor onze generatie. Ze bepalen de verhoudingen in de Eerste Kamer en daarmee de koers die dit kabinet gaat varen. Het is belangrijker dan ooit dat jongeren hun stem laten horen. Wij willen de jonge kiezer een duidelijke boodschap meegeven, ga stemmen en stem progressief sociaal liberaal. Met mij als lijstduwer krijgt onze boodschap een gezicht." , aldus Anne Breure.


Het afgelopen half jaar hebben de Jonge Democraten Amsterdam actief meegeschreven aan het verkiezingsprogramma voor de provincie, ook regionale vraagstukken verdienen namelijk de aandacht en met dit programma kan D66 in de provincie een solide toekomst tegemoet. De JD Amsterdam doet haar uiterste best het progressieve sociaal liberale geluid zowel binnen en buiten haar moederpartij te versterken.





Ingezonden persbericht