Boek 'Joomla! 1.5 Beheer' verschenen


Bespaar veel geld op onderhoud site

EMMEN, 20101213 -- Eenvoudig een eigen site onderhouden. Dat kan met het nieuwe boek Joomla! 1.5 Beheer. Joomla! expert Arjen Schrijvers leert de basistechnieken voor het beheren van Joomla! Door zelf een site te onderhouden bespaart men veel geld in deze economisch zware tijd.

Bedrijven en organisaties laten vaak een website beheren door professionele webontwerpbureaus uit vrees dat zelf niet te kunnen. Toch kan het. Joomla! is net zo eenvoudig als tekstverwerken. In dit boek beschrijft Joomla!-expert Schrijvers hoe u snel en eenvoudig een website onderhoudt. De handleiding is praktisch van opzet en behandelt de basistechnieken voor het beheren van een Joomla! website. Eenvoudig, snel en kostenbesparend.

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel, bij de auteur (schrijvers123.nl) of via de webwinkel: pumbo.nl/boek/JoomlaBeheer.

Boek gegevens
Titel: Joomla! 1.5 Beheer - Handleiding om Joomla! sites te beheren
ISBN: 78-90-816445-1-8
206 pag. paperback ¤ 24,95

Over Joomla!
Joomla! is een systeem dat wereldwijd door miljoenen mensen, bedrijven en verenigingen gebruikt wordt voor het maken en onderhouden van een website. Die populariteit heeft het te danken aan z'n gebruiksvriendelijkheid. De kans is groot dat uw website ook in Joomla! is gebouwd. En de kans dat u die site zelf gaat beheren wordt met de dag groter door het boek Joomla! 1.5 Beheer van Joomla! expert Arjen Schrijvers.

Over de Auteur
Arjen Schrijvers is eigenaar van SCHRIJVERS123.NL, een bedrijf dat Joomla! websites ontwikkelt en host. Zijn kennis en jarenlange ervaring in het gebruik en de ontwikkeling van Joomla! websites, deelt hij regelmatig met andere gebruikers tijdens workshops en trainingen. SCHRIJVERS123.NL levert handboeken die dienen als naslagwerk of als leerboek.





Ingezonden persbericht