Kerstman in arrenslee gesignaleerd in McDrive


100% vers feestelijk fruit in Happy Meal tijdens feestmaand

MEERKERK, 20101213 -- Afgelopen zaterdag bracht de Kerstman op zijn arrenslee een bezoek aan McDonald's restaurant Meerkerk. De kinderen die met de Kerstman op de arrenslee een ronde door de McDrive maakten, kregen Feestfruit aangeboden. Met deze actie wil McDonald's fruit eten op een leuke manier stimuleren onder kinderen. In de feestmaand december introduceert McDonald's 100% vers Feestfruit in het Happy Meal en is ook los verkrijgbaar. McDonald's speelt met het aanbieden van het Feestfruit in op de trend waarin een gevarieerd en gezond voedingspatroon steeds belangrijker wordt.

McDonald's gebruikt voor haar producten alleen ingrediënten van hoge kwaliteit, die met zorg zijn geselecteerd. Feestfruit heeft een feestelijke uitstraling en bestaat uit vijf soorten fruit: bloedsinaasappel (34%), watermeloen (34%), ananas (20%), rode pitloze druiven (8%) en granaatappel (4%). Hiermee wil McDonald's haar jonge gasten een verantwoord toetje aanbieden.

Gevarieerde keuze
McDonald's vindt het belangrijk dat elke gast een weloverwogen keuze kan maken uit een gevarieerd en verantwoord menu. Daarom heeft McDonald's de afgelopen jaren steeds meer variatie in het Happy Meal gebracht. Er zijn onder andere worteltjes aan het menu toegevoegd en kinderen hebben de mogelijkheid om voor verse fruitproducten en zuivel of water te kiezen. "We bedenken regelmatig leuke manieren om het eten van fruit bij kinderen onder de aandacht te brengen. De maand december is bij uitstek een feestmaand voor kinderen, daarom hebben we nu vers fruit met een feestelijke uitstraling geïntroduceerd", aldus Nina Nomden, manager communicatie McDonald's Nederland. Feestfruit is tot en met 3 januari verkrijgbaar. De introductie van het Feestfruit past binnen de McDonald's strategie Good Food Fast, waarin kwaliteit op alle fronten centraal staat. McDonald's wil haar gasten steeds de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden, ook in de Happy Meals.

Over McDonald's
In Nederland heeft McDonald's 225 restaurants, die wekelijks door ruim 3 miljoen gasten worden bezocht. Meer dan 15.500 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. Dit heeft McDonald's vertaald in de visie Good Food Fast. McDonald's wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.

McDonald's





Ingezonden persbericht