Stern Groep


Oproep Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders

Stern Groep N.V., beursgenoteerde automotive groep, maakt bekend dat op 13 december 2010 een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Stern Groep N.V. zal worden gehouden ten kantore van de vennootschap, Pieter Braaijweg 6, 1099 DG Amsterdam.

De agenda van de vergadering omvat uitsluitend voorstellen omtrent de benoeming van de heer A. Nühn als nieuw lid van de Raad van Commissarissen en het aftreden van de heer J. Keijzer als lid van de Raad van Commissarissen. De oproeping, de volledige tekst van de agenda met toelichting en de informatie over de heer A. Nühn als bedoeld in artikel 142 Boek 2 Burgerlijk Wetboek zijn vanaf heden te downloaden op www.sterngroep.nl en liggen vanaf heden voor de aandeelhouders en de overige vergadergerechtigden ter inzage en zijn kosteloos verkrijgbaar bij Stern Groep, Pieter Braaijweg 6, 1099 DG te Amsterdam (T 020-6136028) .

Toegang tot de vergadering hebben zij die op de registratiedatum maandag 15 november 2010 in het bezit zijn van aandelen Stern Groep N.V. en zich uiterlijk 7 december 2010 voor de vergadering hebben aangemeld in overeenstemming met de procedure als vermeld in de oproep.