Ingezonden persbericht


Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland

PERSBERICHT

Zevenaar, 28 oktober 2010

'Alleen het beste'

Borstvoedingscursus voor aanstaande ouders

Borstvoeding geven en krijgen is voor moeder en kind het allerbeste. 97% van alle vrouwen kan borstvoeding geven, maar hoe het werkt in de praktijk moet wel geleerd worden. Wilt u zich goed laten informeren en voorbereiden op de borstvoeding? Dan is de borstvoedingscursus van Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland iets voor u.

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten. De cursus wordt begeleid door de lactatiekundige (borstvoedingsspecialist) van de Thuiszorg. Tijdens de bijeenkomsten voor de bevalling komt de werking van borstvoeding aan bod, weet u wat belangrijk is om direct na de geboorte van de baby te doen en leert u mogelijke borstvoedingsproblemen herkennen en oplossen.

Bij voldoende belangstelling start de cursus op maandag 13 december 2010 van 19.30-21.30 uur in het gebouw aan de Parksingel 9 te Bemmel.

Informatie en inschrijving

De kosten bedragen E 30,00 per aanstaande moeder/ouders. Inschrijving via de website www.stmg.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met het Cursusbureau, telefoon (026) 376 15 16, op maandag t/m donderdag van 10.00 - 12.00 uur.