Ingezonden persbericht


Bent u al klaar voor BPOS?
Tech Data organiseert twee Mirosoft BPOS-evenementen

Utrecht, 8 november 2010 - Deze week start de landelijke campagne "Altijd en overal werken". Tech Data speelt hierop in door twee BPOS-evenementen te organiseren voor haar resellers. Het eerste event, welke op maandag 13 december 2010 plaatsvindt, is bedoeld voor resellers die nog weinig van BPOS afweten en graag willen leren wat BPOS voor hun organisatie kan betekenen. Het tweede event , vrijdag 17 december 2010, is bedoeld voor huidige BPOS-resellers en is gericht op het activeren van resellers.

Tijdens het event zullen vragen als: "Hoe kan BPOS uw business helpen, hoe zorg ik dat BPOS mijn huidige manier van software-inkomsten blijft waarborgen en hoe zorg ik dat BPOS een aanvulling op mijn portfolio wordt", beantwoord worden. Tevens krijgt u de kans om al uw vragen te stellen aan Microsoft.

Thijs Verhoeven, Program Marketing Manager bij Tech Data Nederland zegt: "Software is de grote initiator voor de ontwikkeling in IT, het is de basis voor ontwikkeling en de start van vele, nieuwe oplossingen. De softwaremarkt staat op het punt om compleet te veranderen. Cloud computing, virtualisatie en hosting zijn termen die u steeds vaker hoort in de markt. Zal nu de tijd aangebroken zijn voor BPOS? Een betere vraag is: "Bent u al klaar voor BPOS?" Met beide BPOS-evenementen proberen wij onze resellers zo goed mogelijk te ondersteunen om ze zo voldoende informatie te geven waardoor ze BPOS op de juiste manier in hun organisatie kunnen positioneren."

Tech Data biedt u de mogelijkheid om de Business Productivity Online Suite (BPOS) van Microsoft aan te schaffen. Bedrijven werken met BPOS slimmer samen en communiceren beter, waar en wanneer ze maar willen. Zij kunnen agenda's delen, veilig mobiel werken, eenvoudig documenten delen en vinden en online vergaderen met beeld en geluid. Daarnaast krijgen ze inzicht in de bereikbaarheid van medewerkers. Met BPOS biedt Microsoft uw klanten de keuze om naast het implementeren van software in hun eigen netwerk nu te profiteren van nieuwe mogelijkheden als online dienst. Het is snel te implementeren, altijd up-to-date, veilig en overal toegankelijk. De Tech Data BPOS-evenementen zorgen dat u in één middag weet wat BPOS voor u kan betekenen.

Geïnteresseerd?
Voor deze evenementen, 13 en 17 december 2010, kunt u zich online inschrijven via www.tdeducation.nl .

TD Education is een onderdeel van Tech Data Nederland.

Over Tech Data
Tech Data Corporation (NASDAQ GS: TECD) behoort wereldwijd tot de grootste distributeurs van technologische producten van toonaangevende hardware- en softwarefabrikanten. Tech Data bedient meer dan 125.000 leveranciers van IT-oplossingen in ruim 100 landen. Elke dag vertrouwen deze resellers met toegevoegde waarde op Tech Data om op rendabele wijze tegemoet te komen aan de technologiebehoeften van eindgebruikers - of het nu kleine, middelgrote of grote ondernemingen of overheidsinstellingen zijn. Tech Data staat op nummer 109 in de FORTUNE 500®-lijst en behaalde een netto verkoopresultaat van $ 22,1 miljard in het voorbije belastingjaar, dat werd afgesloten op 31 januari 2010. Kijk voor meer informatie op www.techdata.com en www.techdata.nl .